| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Zard Anonymní
|
Zaslal: Thu Sep 28, 2006 12:51 pm Předmět: Jak? zna?ka je nejlep?? ? |
|
|
Jaka znacka samozapalnejch uhliku je nejlepsi ? Ted nevim jak se jmenovala ta moje z egypta, ale to uhli se mi po 10 minutach rozpadlo, kdyz jsem na nej sahnul klestema ! A nejsou lepsi nakonec brikety na grilovani ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cartman

|
Zaslal: Wed Sep 12, 2007 7:42 pm Předmět: |
|
|
osobne som zatial spokojny zo Swift Lite, ktore maju v priemere 38mm. V porovnani so shisha lite, ktore su 33mm, nesmrdia tak velmi pri zapalovani.
Coskoro vyskusam Instant Lite (40mm). tak dam vediet. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mofly
Založen: 21.4.2007 Příspěvky: 40 Bydliště: Bílina (okr.Teplice)
|
Zaslal: Sat Sep 15, 2007 7:55 am Předmět: |
|
|
já osobně používám kokosové uhlí které nemá asi konkurenci ale s RZ uhlů bych vibral shisha lite _________________ Zakouřit Shishu navštívit Egypt a to všechno dokola  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cartman

|
Zaslal: Tue Oct 16, 2007 6:42 pm Předmět: |
|
|
Skusal som ten Instant Lite. Fakt dobry, na vacsie fajky. ale ma tendenciu sa rozlomit ak sa s nim nezaraba opatrne. ale inak to zhavi jak sa patri a ani nesmrdi nejako extra. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Irakman
|
Zaslal: Sat Feb 02, 2008 11:57 am Předmět: |
|
|
heh neivm jak se to menuje ale u nas sou dostupne myslim jenom dve znacky RZ uhliku a to je golden ty sou spatne a pak ty druhe ty sou lepsim ale neznam jejich nazev ale stejne je nejlepsi cocobriko ale ser me to rozpalovani nad plynakem 5 minut |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Acheron
|
Zaslal: Tue Mar 18, 2008 3:53 pm Předmět: |
|
|
Já mám zatím dobrou zkušenost s Shisha lite...Pak jsem měl jakýsi Golden charcoal, a potom Golden river.SL jsou asi nejlepší, ale ani ty rivery nejsou k zahození, nejiskří tolik jako SL...Ale oproti SL hoří kratší dobu, a výhřevnost na stejno.
Ale v současné době uvažuju nad alternativním řešením, buď brikety nebo kokosové uhlíky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Irakman
|
Zaslal: Thu Mar 20, 2008 2:31 pm Předmět: |
|
|
jestli muzu poradit tak si vyber kokosove brkety kilo te vide asi okolo 70 kc a mas to na hodne dymek _________________ Aladin 55cm dvou vyvodovka vše ve fialovém provedení , vývody 177cm semišové |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Acheron
|
Zaslal: Fri Mar 21, 2008 10:08 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem ve čtvrtek pořídil kokosové uhlíky CocoBrico.Musím říct že jsem rád že jsem je pořídil.Mají spoustu výhod oproti rychlozápalným uhlíkům.
a)větší výhřevnost (tabák se spálí všechen)
b)mnohem delší doba žhnutí (zatím jsem naměřil přes 2 hodiny v 5-ti lidech)
c)Oproti RZU minimum popela (stačí jenom ofouknout nebo lehce oklepat a můžeme jet dál).
d)výhodná koupě.Když si spočítáte že při nejlepším 10 RZU stojí 35 kč, hoří asi 40 min, a že jsou tu kokosové uhlíky, kde jich je v balení 72, stojí kolem 90-ti korun, a vydrží přes 2 hodiny, jsou jasná volba kokosáky (při započítání mnohem delší doby hoření vyjde cena jednoho kokosáku asi na 50 haléřů!!).
Asi jediná nevýhoda je o něco delší doba rozpalování než u RZU...RZU stačilo chvilku držet nad zapalovačem a šlo to samo.Já rozpaluju kokosáky na turistickém vařiči asi 10 min, pak už jenom rozfoukávám (a i když není úplně celý rudý, nezhasne), a nikde nevidím problém...
Rychlozápalné uhlíky už nikdy více.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Irakman
|
Zaslal: Wed Mar 26, 2008 9:32 pm Předmět: |
|
|
| Acheron napsal: |
Tak jsem ve čtvrtek pořídil kokosové uhlíky CocoBrico.Musím říct že jsem rád že jsem je pořídil.Mají spoustu výhod oproti rychlozápalným uhlíkům.
a)větší výhřevnost (tabák se spálí všechen)
b)mnohem delší doba žhnutí (zatím jsem naměřil přes 2 hodiny v 5-ti lidech)
c)Oproti RZU minimum popela (stačí jenom ofouknout nebo lehce oklepat a můžeme jet dál).
d)výhodná koupě.Když si spočítáte že při nejlepším 10 RZU stojí 35 kč, hoří asi 40 min, a že jsou tu kokosové uhlíky, kde jich je v balení 72, stojí kolem 90-ti korun, a vydrží přes 2 hodiny, jsou jasná volba kokosáky (při započítání mnohem delší doby hoření vyjde cena jednoho kokosáku asi na 50 haléřů!!).
Asi jediná nevýhoda je o něco delší doba rozpalování než u RZU...RZU stačilo chvilku držet nad zapalovačem a šlo to samo.Já rozpaluju kokosáky na turistickém vařiči asi 10 min, pak už jenom rozfoukávám (a i když není úplně celý rudý, nezhasne), a nikde nevidím problém...
Rychlozápalné uhlíky už nikdy více.. |
presne moje rec furt to rikam _________________ Aladin 55cm dvou vyvodovka vše ve fialovém provedení , vývody 177cm semišové |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cartman

|
Zaslal: Thu Apr 03, 2008 7:38 pm Předmět: |
|
|
no problem je jedine v tom rozpalovani. ja ich tiez mam, sem tam robim kombinaciu ze dam nejaky iny, bud RZU alebo mam este jeden typ z bahrainu ktory neni RZU ale velmi lahko sa rozpaluje aj s obycajnym zap. No a ten kokosak oprem o to. Kym sa nerozpali tak bezim na rzu a ked sa nakopne kokosak tak taham cez to. Ale osobne mavam problem este s kokosom ze to dost zvykne palit, cize horuci dym je vysledok.. a ked pouzivam ten tzv. kruzok tak mi zasa tabak nie a nie chytit sa.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Irakman
|
Zaslal: Sun Apr 06, 2008 8:38 am Předmět: |
|
|
kokobriko je v poho ale nekdy musim profukovat vazu nebo sundavat tarbus bo se prepaluje tabak _________________ Aladin 55cm dvou vyvodovka vše ve fialovém provedení , vývody 177cm semišové |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cartman

|
Zaslal: Mon Apr 07, 2008 9:08 pm Předmět: |
|
|
Moze pomoct system kruzku, tj. ako mas normalne spraveny kotol, tak tam das este taky kruzok vyrobeny napr. z alobalou a znova to obalis dalsiou dvojvrstvou. tym sa uhlik oddialy od tabaku. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|