| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KubaLFC
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Denebola
|
Zaslal: Fri May 30, 2008 6:24 pm Předmět: |
|
|
jj, jde to, já v podstatě používám jen lihový vařič, protože máme elektrický sprák  _________________ Odi et amo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Malarkky
|
Zaslal: Fri Jul 25, 2008 9:41 pm Předmět: |
|
|
Chtel jsem se zeptat jak ma vypadat spravne rozzhaveny uhlik, poprve mi asi po pul hodine zhasl. Rozpaluju to na sporaku a rozpaloval jsem ho do seda (asi 3 strany) ale po nejake dobe strany vyhasinaly. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cartman

|
Zaslal: Mon Jul 28, 2008 12:34 pm Předmět: |
|
|
do seda? ma byt do cervena, v podstate ako ked tleje drevo. Zhasnut mozu ak dlho netahas.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
smoke_love
|
Zaslal: Tue Mar 31, 2009 9:43 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, chci se zeptat na 2 otazky.
1. Doposud jsem pouzival samozapalne uhliky, ale jak tu ctu vase komentare, tak jsem z toho vyvodil ze jsou... A protoze nemam zadne prostredky k rozpaleni uhliku, tak se vas chci zeptat ci se da rozpalit ten kokosovy uhlik na normalni cajove svicce.
2. Podle nazvu soudim, ze to ma kokosovou prichut. Opravdu to ma nejakou prichut ?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KubKo
|
Zaslal: Mon Aug 10, 2009 7:50 pm Předmět: |
|
|
Nejsem teda nějaký znalec ale řekl bych že to příchud nemá...ale není to chemie a je to prý dělane ze skořápky kokosu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Predator
|
Zaslal: Sat Oct 31, 2009 8:03 pm Předmět: |
|
|
Nejlepší je buď to ledlampa anebo pájecí lampa
Mám jí doma nemůžu si ji vynachválit do 3 minut ropzaleno do ruda (taky že to ma 1750 stupňů) opravdu dobrý plamenomet. Doporučuji.
| smoke_love napsal: |
Ahoj, chci se zeptat na 2 otazky.
1. Doposud jsem pouzival samozapalne uhliky, ale jak tu ctu vase komentare, tak jsem z toho vyvodil ze jsou... A protoze nemam zadne prostredky k rozpaleni uhliku, tak se vas chci zeptat ci se da rozpalit ten kokosovy uhlik na normalni cajove svicce.
2. Podle nazvu soudim, ze to ma kokosovou prichut. Opravdu to ma nejakou prichut ?? |
1. Na svíčce to nerozpalíš (možna jo ale to tak po 30 minutách)
2. Kokosovou příchuť to nemá, je to kvuli tomu že se vyrábí ze skořápky kokosu. Jejich předností je vysoká výhřevnost a žádné chemikalie při spalování. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zadek
|
Zaslal: Wed Nov 11, 2009 11:05 pm Předmět: |
|
|
Rád bych se zeptal kde, nebo na čem člověk může rozpálit kokosové uhlíky pájecí lampou...? Moc materiálů, obyčejným lidem dostupných, není co by vydrželi takový žár ne? Děkuji  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Denebola
|
Zaslal: Thu Nov 19, 2009 6:31 pm Předmět: |
|
|
Kupte si kampingový vařič, je to přenosné a dlouho vydží  _________________ Odi et amo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
habas
|
Zaslal: Wed Jul 28, 2010 12:31 am Předmět: |
|
|
Doporučuji rozpalovat mikrovlnce nic ji to neprovede já na to mám vyčleněnou jednu nerezovou mističku. Stačí ji dát dnem vzhůru a na tom rozpálit. Mističku tím teda odrovnáte, že už na nic jiného není použitelná, ale již zmíněnému účelu slouží dále. Uhlík jsem zkoušel rozpálit i přímo na varném skle mikrovlné trouby. Jde to taky a nic se mu nestane. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wmirynda
|
Zaslal: Sat Aug 07, 2010 2:39 pm Předmět: Kokosáky |
|
|
Ahojky všem,
Já jsem to udělal tak že si udělám třísečky + kousek pepa a udělám to na ohni. Ale nedoporučuji to dělat nad svíčkou protože kokosák načichá voskem a je to cítit ve vodnici, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|